Watervallen tussen de bomen

Ga erop uit en ontdek Antalya

Uitgaan, winkelen en culturele bezienswaardigheden

Zien en doen

Je hebt ontelbare mogelijkheden bij hotel Miracle resort, van excursies tot winkelen en relaxen. Er is genoeg te doen voor natuur en cultuur liefhebbers, wandelliefhebbers hoeven zich ook niet te vervelen met de prachtige natuur die Lara te bieden heeft.

Uitzicht op het hotel

Lara

Hotel Miracle resort ligt in Lara. Lara is een toeristenwijk gelegen ten oosten van Antalya. Veel mensen denken dat Miracle resort in Side en Belek ligt, Lara ligt dichtbij Lara Beach. Een groot deel hiervan is privé strand van de grote hotels hier. Miracle resort ligt op 16 minuten van het vliegveld Antalya. De vliegtijd van Amsterdam naar Antalya (dichtsbijzijnde vliegveld Lara) bedraagt 3 uur en 39 minuten. De afstand tussen Utrecht en Antalya is 3372 km (hemelsbreed). Lara Beach heeft een mediterraan klimaat met hete, droge zomers en milde winters. Als je een sunseeker bent, is de beste tijd om Lara Beach te bezoeken tussen juni en september. De warmste maand van het jaar is juli met een gemiddelde dagelijkse maximum van 35 C en een gemiddelde dieptepunt van 25 C. De koelste maand van het jaar is januari met een gemiddelde dagelijkse maximum van 14 C en een gemiddelde dieptepunt van 6 C.

Winkelcentrum Lara

Shoppen en uitgaan

MIracle resort is perfect gelegen, winkels en winkelcentra liggen erg dichtbij. Zo loop je al in 7 minuten naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum, veel moet je er niet van verwachten. Ze verkopen voornamelijk souvenirs en imitatie merk-kleding. Supermarkten liggen ook op ongeveer 7 minuten van het resort, maar deze heb je waarschijnlijk niet nodig vanwege het all inclusive resort. Er zijn weinig markten in Lara, de markten die er wel zijn zijn vooral gericht op de lokale bevolking. Eenmaal per week is er een weekmarkt aan de rand van Lara deze is wel gericht op de toeristen. Je hebt weinig uitgaansgelegenheden in Lara, je hebt een paar kleine disco’s, bars en café’s. Het nachtleven speelt zich voornamelijk af in de hotels, bijna ieder hotel heeft haar eigen disco. Hier organiseren ze feestjes voor de gasten.

Zand sculptuur sandbeach

Excursies

Je hebt heel veel mogelijkheden in Lara, je kan iets actiefs gaan maar ook een culturele bezienswaardigheid bezoeken. op 30 minuten lopen vind je een vlindertuin. Vlindertuin Kelebek is een overdekte vlindertuin met mooie exotische bloemen en vlinders.  Hier zijn ook paarden en je kunt er boogschieten. Kortom: leuk voor het hele gezin. Wil je iets actiefs doen? dat kan. Op een half uurtje rijden ligt een golf club. Hier kun je heerlijk een balletje slaan. Je hebt ook ‘culturele’ bezienswaardigheden, je kunt bijvoorbeeld naar Sandland gaan. Hier zijn meerdere zandsculpturen te bewonderen tegen een kleine vergoeding van 6 euro. Op 13 minuten rijden vind je de Lower Duden Waterfalls, deze prachtige waterval mondt uit in zee. Heel veel rondleidingen komen langs deze watervallen, maar je kunt ze natuurlijk ook gratis bewonderen. Je kunt er komen per taxi en via het openbaar vervoer. Hieronder een filmpje met de top 10 bezienswaardigheden in Antalya.