Ongekend veel faciliteiten

Zwemmen, fitnessen en yoga

Faciliteiten

Hotel Miracle Resort beschikt over oneindige hoeveelheid faciliteiten, van fitness tot voetbalvelden, volleyballen etc. Kortom: er is genoeg te doen voor iedereen.

Privéstrand Miracle resort

Strand

Miracle Resort heeft een speciaal strand dat is bekroond met de blauwe vlag. Het is een privéstrand dat alleen bestemd is voor gasten van Miracle Resort. Het strand is 150 meter lang en heeft een eigen pier en het water is prachtig helder. Zo wordt je vakantie onvergetelijk in Miracle Resort hotel! Op het strand zijn privélodges, lounge-ruimtes, ligstoelen en parasols aanwezig, deze staan allemaal gratis ter beschikking van de hotelgasten. Strandlakens zijn ook inbegrepen, vraag ernaar bij het inchecken.

Foto van de zwembaden

Zwembaden

Geniet van he vakantie in het speciaal ontworpen zwembad van 3500 vierkante meter. Speciale zwembaden van verschillende afmetingen voor volwassenen, kinderen en baby's bieden het hele gezin een aangename en ontspannen ervaring. Het binnenzwembad voor volwassenen opent naar de tuin en laat je het hele jaar door genieten van een verwarmd zwembad, ook ideaal voor overwinteraars. Er zijn waterparken vol plezier voor de bezoekers van alle leeftijden. De gasten beleven onvergetelijke momenten in het waterpark. Kinderen raken nooit uitgekeken bij de waterglijbanen.

Yoga les bij miracle resort

Fitness

Fit blijven of gewoon lekker bewegen is niet moeilijk! In het uitgebreide fitnesscentrum kun je sporten in veel verschillende vormen beoefenen, zo blijf je in shape. Je kunt gebruik maken van loopbanden, gewichten, crosstrainers, roeitrainers en halterbanken etc. Alles wat je nodig hebt om fit te blijven is hier te vinden. Ook zijn tevens yoga-groepslessen.

 

Romantisch uit eten in de avond

Restaurants en eten

Hotel Miracle Resort is een all inclusive hotel, er is een buffetrestaurant waar je gebruik van kan maken. Er zijn ook 4 a la carte restaurants waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Het hotel heeft ook 4 bars waar drank en cocktails geschonken wordt. .

Lees meer

Massage in het Miracle Resort

Welness

Miracle Resort beschikt over een uitgebreide welness, je hebt een spa, sauna, Turks bad, solarium, whirlpool en je kunt een massage nemen. Er zijn heel veel verschillende massages, van anti stress massages tot sport massages en nog een heleboel meer. Let op: deze zijn tegen betaling.

Kinderen die spelen in een tent

Kids

Miracle Hotel biedt tal van activiteiten en een wereld van onbeperkt entertainment voor kinderen en biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring voor kinderen met spelletjes en educatieve activiteiten.

Kids Club biedt verschillende goed ontworpen activiteiten voor twee verschillende groepen, waaronder de leeftijdsgroep 4-8 en de leeftijd 9-12, en biedt unieke activiteiten en entertainment voor kinderen. De kinderen zullen genieten van een vakantie vol vreugde door middel van verschillende speciale evenementen, georganiseerd door een professioneel team in veilige speeltuinen. Naast het speelgoed dat is ontworpen voor kinderen om te genieten van hun tijd op het strand, zijn er waterspeeltuinen en glijbanen beschikbaar in het zwembad dat speciaal is ontworpen voor kinderen.

Disco

Er is een disco op het resort hier kun je buitenlandse dranken krijgen van 23:00 - 2:00 uur.