De beste op gebied van eten

A la carte, restaurants en bars

Restaurants en eten

Hotel Miracle resort heeft 3 verschillende restaurants waar je onbeperkt kan eten, er zijn ook 4 a la carte restaurants waar je tegen betaling kunt genieten van het lekkerste eten. Als je uitgegeten bent is er nog plek in de 4 bars die het hotel te bieden heeft.

Hoofdrestaurant

In het hoofdrestaurant, waar je elke dag van de week kunt genieten van verschillende smaken bij het open buffet, ervaar je de meest geselecteerde smaken van de Turkse, mediterrane en Anatolische keuken die worden bereid door onze meesterkoks met speciale concepten op bepaalde dagen van de week.

Ontbijt
Ze bieden tussen 07:00 en 10:00 uur 's ochtends een uitgebreid ontbijtmenu om je de dag energiek te laten beginnen.

Lunch
Geef tussen 12.30 en 14.30 uur een pauze met heerlijke maaltijden. Wij bieden een heerlijk menu waar je geselecteerde gerechten uit de Turkse en wereldkeuken kunt proeven.

Avondeten
Met een open buffetmenu biedt het hoofdrestaurant een uniek smaakfeest met geselecteerde gerechten uit de Turkse en wereldkeuken tussen 19:00 en 21:30 uur.

Dönerhouse

In Döner House, dat op een locatie vlakbij het strand serveert, kun je de döner, een populaire Turkse streetfood, proeven met speciale accenten van de meesterkoks. Döner House bedient tussen 12: 30-14: 30 uur.

Pide house

Pide House biedt speciale smaken waar je de traditionele smaken van de Turkse keuken kunt ervaren. Je proeft verschillende soorten pide, gozleme en ijs. Pide House serveert tussen 12:00-3:00 uur.

*Deze restaurants zijn zonder extra kosten

A la carte

Miracolo A'la carte

Met zijn rijke menu dat bestaat uit unieke smaken van de Italiaanse keuken, geweldige pasta's, knapperige pizza's en een rijke wijnkaart, verwelkomt Miracolo zijn gasten in een stijlvolle sfeer. Miracolo A'la Carte Restaurant serveert op reservering. Miracolo A'la Carte Restaurant serveert tussen 19:00-21:30 uur.

Mexicaanse A'la carte

Het combineert de pittige gerechten uit de Mexicaanse keuken met de chique, stijlvolle ambiance van het Mexicaanse à la carte restaurant. Het Mexicaanse A'la Carte Restaurant serveert op reservering. Het Mexicaanse A'la Carte Restaurant serveert tussen 19:00-21:30 uur.

Anatolia

Het Anatolia Restaurant, dat speciale smaken biedt, waar je kunt genieten van traditionele smaken van de Turkse keuken, zal een van de heerlijkste ervaringen van je vakantie zijn. Bij Anatolia Restaurant vind je heerlijke Turkse mezzes, kebabs en meer. Anatolia Restaurant serveert op reservering. Anatolia Restaurant serveert tussen 19:00-21:30 uur.

Lagos

Lagos Restaurant, waar Miracle Hotels haar gasten een uniek feest van zeevruchten aanbiedt, combineert de meest verse smaken van het seizoen met zijn speciale vismenu. Het neemt zijn gasten mee op een unieke smaakreis met zijn rijke mezze-opties vergezeld van de verse visgerechten. Restaurant Lagos serveert op reservering. Lagos Restaurant serveert tussen 19:00-21:30 uur.

*Deze a la carte restaurants zijn tegen betaling

De bars

The Bridge Bar

In The Bridge Bar, waar je vanaf de 9e verdieping van het hotel de Middellandse Zee in vogelvlucht kunt zien, brengen verschillende heerlijke alcoholische en niet-alcoholische dranken elk moment van je vakantie tot vreugde. The Bridge Bar biedt ook speciale concepten voor speciale dagen en evenementen. The Bridge Bar serveert tussen 18:00 en 23:30 uur.

Lobby Bar

Heerlijke cocktails bereid met wereldmerken wachten op je in de Lobby Bar. Geniet de hele dag van een bevoorrechte vakantie met verschillende in het binnenland geïmporteerde alcoholische en niet-alcoholische dranken.  De lobbybar is geopend tussen 10:00 en 02:00 uur.

De Pool Bar

Gelegen direct naast het zwembad,  waar je kunt genieten van je tijd. Serveert degenen die willen afkoelen met een breed scala aan alternatieve drankjes. Een breed scala aan snacks, van kumpir (gepofte aardappel) tot hamburger, wacht op je in het snackgedeelte. De Pool Bar serveert tussen 10:00 en 23:00 uur.

Beach bar

Het zal de mooiste uren begeleiden, je zult genieten van de zon en de zee aan de oever van de Middellandse Zee. In de Beach Bar, in binnen- en buitenland; Veel heerlijke drankjes met of zonder alcohol zullen jouw vakantie nog aangenamer maken. Beach Bar serveert tussen 10:00 en 18:00 uur.

*Bepaalde alcoholische dranken en verse sappen zijn tegen betaling

Gouden bandje

Miracle Resort werkt met bandjes, mensen die voor het eerst zijn krijgen een grijs bandje en mensen die er al zijn geweest krijgen een gouden. Je hebt een paar voordelen met een gouden bandje.